23 Nisan 2024

"Akçakoca da Uyuşturucu Operasyonu"

Akçakoca'da uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen ve polis operasyonuyla yakalanan 3 şahıs tutuklandı. Şahısların ikametlerinde yapılan aramalarda toplam 34 gram esrar maddesi ele geçirildi.

03 Ekim 2019 Perşembe 20:45
629 Okunma

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, Akçakoca Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde sokak satıcısı ve torbacı olarak tabir edilen şahıslara yönelik yürütülen çalışmalar sonucunda bir süredir takipte olan 3 zehir taciri için harekete geçildi. 
Akçakoca'da Uyuşturucu Madde Ticareti yaptığı tespit edilen 3 şahıs 1 Ekim'de düzenlenen operasyon sonucunda yakalandı. Şahısların ikametlerinde yapılan aramalarda 4 parça halinde 8 gram esrar maddesi ve 26 gram toz esrar maddesi ele geçirildi. 
Emniyetteki işlemlerinin ardından Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçundan adliyeye sevk edilen 3 şüpheli, Akçakoca Sulh Ceza Hakimliği'nce tutuklanarak cezaevine teslim edildi. 
Soruşturma kapsamında tutuklanan şahıslardan uyuşturucu madde aldığı tespit edilen 6 şahıs hakkında ayrıca Uyuşturucu Madde Bulundurmak Kullanmak suçundan adli işlem yapılırken, şahıslardan 2 parça halinde 5 gr esrar, 2 parça halinde 2 gr metamfetamin maddesi ve 2 adet cam pipo ele geçirildi.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.