29 Nisan 2024

Akademisi Sınavı Yapıldı Siyaset

Ak Parti Genel Başkanı Ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın Hayata Geçirdiği siyaset Akademisinin 18inci Eğitim Dönemi Sınavı Düzcede Yapıldı.

12 Mayıs 2018 Cumartesi 19:47
333 Okunma
Akademisi Sınavı Yapıldı Siyaset

AK Parti Düzce Siyaset Akademisi 18inci dönem derslerinin sona ermesinin ardından Siyaset Akademisinin sınavı yapıldı. Düzce Üniversitesi Mehmet Akif Ersoy Eğitim ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen Siyaset Akademisi sınavına 224 kişi katıldı.

8 hafta boyunca Türkiyenin konusunda uzman kişilerinden ve bulundukları kurumlarda başarılı işler yapan kişilerin tecrübe paylaşımlarının yapıldığı Siyaset Akademisinin sınavında Türkiye ve Dünya gündemi, tarih, siyaset ve toplumsal ve etik kurallarla ilgili sorular soruldu.

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin başta olmak üzere ana kademe başkanları, ilçe başkanları ve farklı siyasi görüşten kursiyerler 50 soruluk sınavda ter döktü.

AK Parti AR-GE Başkanlığı tarafından düzenlenen Siyaset Akademisi sınavında 50 puanı geçen kursiyerlere Siyaset Akademisi Sertifikası verilecek.

Öte yandan siyaset akademisine katılmış olanların daha sonraki süreçte AK Parti teşkilatlarında yer alması farklılık yaratacağı belirtildi. Sınav sonuçları önümüzdeki günlerde açıklanacak.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.