28 Nisan 2024

Ak Partide Beklenen İstifa…

Ak Parti Kaynaşlı İlçe Başkanı ,Yönetim ve Kadın Kolları İstifa etti.

21 Ocak 2019 Pazartesi 21:30
708 Okunma
Ak  Partide Beklenen İstifa…

ÖZKAN “Genel Merkezimiz  bir  Milletvekilimiz eliyle Yanıtılmıştır.
Ak Parti Kaynaşlı İlçe Başkanı Saim Özkan, düzenlediği basın toplantısında “mevcut belediye başkanının aday gösterilmesini” gerekçe göstererek kadın kolları başkanı ve bir gurup yönetim kurulu üyesiyle birlikte “istifa ettiğini” açıkladı. İlçe Başkanı Özkan, genel merkezi yanılttığını söylediği milletvekilinin adını vermedi.


Düzce’nin Kaynaşlı Ak Parti İlçe Başkanlığında beklenen istifa gerçekleşti. Ak Parti Kaynaşlı  İlçe Başkanı  Saim Özkan, Kadın Kolları Başkanı Serpil Sağlam ve bir gurup yönetim kurulu üyesi mevcut başkan Erol Bayraktar’ın aday gösterilmesinin ardından bugün (pazartesi günü) düzenledikleri basın toplantısında “mevcut haricindeki diğer adaylarımızın bir tanesi ile yola devam ederiz ümidiyle bekledik , teşkilatımın hiçbir görüşü dikkate alınmamıştır mevcut ile devam etme kararı alınmıştır. Genel merkezimiz bir milletvekilimiz eliyle yanıltılmıştır” diyerek ilçe başkanlığından istifa ettiğini açıkladı:
“Genel  Merkezi Yanıltan Milletvekili kim!”
İlçe Başkanı Saim Özkan’ın “genel merkezimiz bir milletvekilimiz eliyle yanıltılmıştır” açıklaması üzerine bir gazeteci “bu milletvekili kimdir?” diye sorması üzerine İlçe Başkanı Özkan milletvekilinin adını  verme di.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.