29 Nisan 2024

Ak Partide Aday Adaylarının Tanıtımı Başladı

Ak Parti Düzce Teşkilatında Aday Adayları Kendilerini Basına Ve Tanıtım Programında Bulunan Partililere Anlattılar.

29 Nisan 2018 Pazar 19:34
340 Okunma
Ak Partide Aday Adaylarının Tanıtımı Başladı


24 Haziranda yapılacak genel seçimler için Ak Parti Düzce İl Teşkilatı aday tanıtımlarına başladı. Bugüne kadar 38 aday adayının müracaatların ulaştığını kaydeden parti yetkilileri aday adayları dinleyerek tanımaya ve tanıtmaya çalışıyor.

Aday Adayları içinde Ak Partiye ilk katılan Gölyaka eski Belediye Başkanı Nihat Çelik, MÜSİAD eski Şube Başkanı İsmail Çakmak, son dönem MÜSİAD Düzce Şube Başkanı İsa Şengüloğlu, Düzce Barosu eski Başkanı Av. Ali Dilber, ANAP eski Gençlik Kolları Genel Başkanı Erkan seçkin, Eski Milletvekili Prof. Dr. Celal Erbay Ayşe Danışan Seymen,Yakup Demircan da bulunuyor.

Aday adayı tanıtımlarında bazı kadın adaylar çocuklarıyla basının karşısına çıkarken, Düzce İl Başkanı Hikmet Keskinin tüm aday adayları en iyi şekilde onure ederek dengeli ve objektif olarak tanıtması takdirle karşılandı.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.