29 Mart 2024

AK PARTİ TEŞKİLATI İLK KONGRE HEYECANINI BEYKÖY BELDESİNDE YAŞADI

Ak Parti Beyköy 7.olağan kongresinde Belde Başkanı Osman Yavuz güven tazeledi.

05 Ocak 2020 Pazar 11:15
1146 Okunma
AK PARTİ TEŞKİLATI İLK KONGRE HEYECANINI BEYKÖY BELDESİNDE YAŞADI

Yerel seçimlerin ardından ekim ayında delege seçimleri yapılan AK Parti’de ilk kongre heyecanı Beyköy’de yaşandı.
Beyköy AK Parti 7.olağan kongresi’ne AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, AK Parti il Başkanı Mustafa Keskin,İlçe,belde Belediye Başkanları İl Genel Meclisi Başkanı Çiğdem Günal ve çok sayıda parti üyesi katıldı.

Kurul öncesi açıklamalarda bulunan Milletvekili Ayşe Keşir, yapılan çalışmalara ve birlikteliğin önemine değinen  Keşir, “AK Parti olarak göreve geldiğimiz günden itibaren bir çok çalışmaya imza attık. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde çalışmaya devam edeceğiz.Tabi burada birlikte hareket etmenin de büyük önemi bulunuyor. Biz Düzce için çalışmalarımıza birlik ve beraberlik içinde devam edeceğiz.Kongrelerimizin ilkini de Beyköy beldemizde yapıyoruz. Bu süreç diğer ilçelerde ve son olarak Düzce’de devam edecek. Sahip olduğumuz birlik ve beraberliğimize daha uzun yıllar devam edeceğimize inanıyorum.

Genel Kurulda açıklamalarda bulunan Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, ben göreve geleli 8 ay oldu. Göreve geldikten sonra Düzce için
çalışmalarımıza ara vermeden başladık. Halkımızla birliktelik içinde çalışıyoruz. Bu kapsamda da sıra kongre sürecine geldi. İlk kongremizi de beldemizde yapıyoruz.2019 tamir bakım ve onarım yılı olarak geçti.Geçen sene aslında mali konular başta olmak üzere planlamalar yaptık. Belediyemizin mali sorunlarını konuşuyoruz,aşmak üzereyiz.  Gelecek yıl geçmiş yıldan daha iyi olacak. Şeffaf bir politika izliyoruz ve bunu yakın zamanda sizlerle paylaşacağız

AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin de tek başına değil bütün olarak hareket etmenin önemine değinerek, görüntüde olmayan gece gündüz çalışan kardeşlerimiz var. Bugün AK Parti için önemli bir gün. Hiç bir maddi karşılık beklemeden inandığı yoldan yürüyen insanlardan oluşmaktadır.   Benim kadın, gençlik kollarım olmasın hiçbir işe yaramam. Biz kimse için siyaset yapmayız, bir grubun adamları değiliz AK Partinin ak insanlarıyız.Bu dava büyüklerin davası değil.  2023’de de Düzce)de en yüksek oyu alarak eserler bırakacak bir teşkilat olacağız. Ben partimizde daha önce de Merkez İlçe Başkanı olarak uzun yıllar görev yaptım. Şimdi de İl Başkanı olarak görev yapıyorum. Durmadan yorulmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç da belde de  yapılan çalışmalara değinerek kongrenin hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.
Ardından kongreye geçilirken mevcut AK Parti Beyköy Belde Başkanı Osman Yavuz, tek liste olarak girilen seçimlerde güven tazeleyerek yeniden başkan oldu.

Ak Parti Beyköy Belde teşkilatı Başkan Osman Yavuz,üyeler:Bayram Yükselen Şenol Özkan Selman Akyüz Adem Yazıcıoğlu Erkan Kocaman Nazmi Çil İlknur Kılıç Serpil Koç Bahar Günesen'den oluşturuldu.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.