10 Mayıs 2024

AK PARTİ SECİM STARTINI VERDİ

AK Parti Teşkilatı bugün cuma namazı sonrasında Başkan Dr. Faruk Özlü ve teşkilatı ile secim startını verdi.

19 Ocak 2024 Cuma 21:00
156 Okunma
AK PARTİ SECİM STARTINI VERDİ

Ak Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Tayip Erdoğan'ın Düzce Belediye Başkanı Dr.Faruk Özlü ile devam kararını açıklamasının ardından bugün Cuma namazı sonrasında AKP Teşkilatı ve Başkan Dr.Fauk Özlü secim startını esnaf ziyaretleriyle verdi.

Başkan Dr.Faruk Özlü bugün güzel Düzce’mizin esnaflarını, teşkilat üyelerimizle birlikte ziyaret ettik. ilham veren sohbetleri ve destekleri için sevgili hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum.Sokaktayız, vatandaşımızla beraberiz, milletimizin gönüllerindeyiz.

Düzce 31 Mart Yerel seçimlerine hazırlanırken, aday belirleme çalışmaları devam ediyor. Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü ile yola devam kararı alan ve Özlü’nün adaylığının resmen açıklanmasının ardından, Başkan Özlü sahadaki yerini aldı.

Tüm Türkiye 31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimlere kilitlendi. Partiler aday belirleme çalışmalarına devam ederken, Düzce Belediyesi için mevcut Başkan Dr.Faruk Özlü ile yola devam etme kararı alındı. Özlü ve beraberindeki AK Parti Teşkilatı mensupları ile birlikte seçim startını vererek sahada ki yerini aldı.

TAM KADRO SAHADA
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla İstanbul'daki Haliç Kongre Merkezi'nde AK Parti Aday Tanıtım Toplantısında yeniden AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı seçilen Faruk Özlü, Büyük Merkez Camii’nde kılınan Cuma namazının ardından seçim startını verdi.

AK Parti Düzce İl Teşkilat mensupları ile birlikte İstanbul Caddesi ve spor sokakta esnaf ve vatandaşlar ile bir araya gelen Başkan Özlü, istek ve şikayetleri dinledi. 
Yoğun kalabalık ile seçim çalışmalarına başlayan Faruk Özlü esnaf ve vatandaşlardan büyük destek aldı. Her bir vatandaş ile bire bir görüşen Özlü, programına esnaf ziyaretleri ile devam etti.

DÜZCE İÇİN SIÇRAMA DÖNEMİ OLACAK
2019 seçimlerini kazanarak, Düzce Belediye Başkanı koltuğuna oturan ve 5 yıldır belediye başkanı olarak görev yapan Özlü, seçim kampanyası boyunca, yaptığı çalışmaları vatandaşa anlatarak, ikinci dönemi için projelerinden de bahsedecek. 
Düzce’nin sıçrama dönemi yaşayacağını belirten Özlü, ikinci 5 yıllık hizmet süresi için vatandaştan oylarını isteyecek.
Haber/foto/Hüsnü OVALI

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.