18 Mayıs 2024

Ak Parti Milletvekili Adayları Düzce TSO’yu Ziyaret Etti

Ak Parti Düzce Milletvekili Adayları Hakan Kuşçuoğlu ve Ercan Öztürk, Ak Parti İl Başkanı Hasan Şengüloğlu ile çok sayıda partili, seçim çalışmaları kapsamında Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

11 Nisan 2023 Salı 11:30
112 Okunma
Ak Parti Milletvekili Adayları Düzce TSO’yu Ziyaret Etti

Ziyarette Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık’ın yanı sıra Meclis Başkanı Tanju Acar,Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri de hazır bulundu.
Ziyarette konuşan Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, “14 Mayıs seçimleri ülkemiz ve milletimiz için büyük önem arz ediyor.

Düzce’nin en büyük sivil toplum kuruluşu olan Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyoruz. Seçimlerde başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Erdoğan Bıyık’ın ardından söz alan Ak Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, 14 Mayıs seçimlerinin hayati önem arz ettiğine işaret ederek, tüm mazlum coğrafyaların umudunun bu seçimler olduğunu da sözlerine ekledi.Ziyaret programı, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.