17 Mayıs 2024

AK PARTİ İL BAŞKANI ŞENGÜLOĞLU'NDAN MİRAÇ KANDİLİ MESAJİ

AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, Miraç Kandili vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

17 Şubat 2023 Cuma 20:00
102 Okunma
AK PARTİ İL BAŞKANI ŞENGÜLOĞLU'NDAN MİRAÇ KANDİLİ MESAJİ

Miraç Kandili mesajı yayımlayan AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu mesajında şu ifadelere yer verdi, “Manevi dünyamızı zenginleştiren ve onaran müstesna gecelerden birisine daha kavuşmuş olmanın heyecanını, huzurunu ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.
Allah’ın rahmet elçisi, yaratılmışların en şereflisi olarak insanlığa gönderdiği Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa (S.AV.) in ilahi emirle Miraca çıkarak Yüce Allah ile görüştüğü gün olan Miraç Gecesi insanların Allah’ın rahmetine, merhametine ve bereketine ulaştığı önemli gecelerden biridir.
Miraç kötülükten iyiliğe, çirkinlikten güzelliğe, cimrilikten cömertliğe nefretten sevgiye, dağınıklıktan birliğe, ulaşmayı başarmaktır.Bu mübarek gecede yüce dinimiz İslam’ın "yaratılanı severiz yaratandan ötürü" prensibini hatırlayıp gönül kapılarımızı herkese açarak, sevgi, saygı ve hoş görü ortamının kurulmasına, birlik beraberlik ve kardeşliğimizin güçlenmesine, insani ve ahlaki meziyetlerin yaygınlaşmasına gayret göstermeliyiz. 
Böylesine mübarek geceler; bizim için kendimizi sorgulama, yenileme, ahlakı erdemlere adım adım yükselme imkânı olmalıdır. Bu mübarek günde ruhumuzu karartan kötü duygu ve düşünceleri kalplerimizden atalım.
Bu duygu ve düşüncelerle Miraç Kandil’inin başta Düzceli hemşerilerim olmak üzere, tüm İslam Alemine hayırlara vesile olmasını diler, sağlık, huzur ve mutluluk dolu günler getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum. 
Bu vesile ile asrın felaketi olarak değerlendirdiğimiz Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, yakınlarına ise başsağlığı diliyorum” dedi.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.