25 Nisan 2024

Ak Parti İl Başkanı Keskin’den Yoğun Tempo…

AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, Sağlık Bakanı Sayın Dr. Fahrettin Koca’yı ziyaret etti.

14 Temmuz 2019 Pazar 00:45
731 Okunma
Ak Parti İl Başkanı Keskin’den Yoğun Tempo…

Keskin, Ankara programı kapsamında Sağlık Bakanı Sayın Dr. Fahrettin Koca ile bir araya geldi, Düzce’mizin Sağlık sorunları, Doktor ihtiyaçları ile alakalı istişareler de bulunan İl Başkanı Mustafa Keskin, Sağlık Bakanından sorunların en kısa sürede çözüleceğinin sözünü aldı. 
Akabinde, Demokrasi Hakem Kurulu Üyesi Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Düzce Milletvekili Fahri Çakır, AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Muharrem Kasapoğlu’nu ziyaret ederek, İlimizde yapılacak olan Spor tesisleri ve projeleri hakkında istişarelerde bulundular. Yapılacak birçok spor tesisleri hakkında Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Muharrem Kasapoğlu’ndan söz aldılar.

Demokrasi Hakem Kurulu Üyesi Milletvekili Ayşe Keşir, Milletvekili Fahri Çakır, İl Başkanı Mustafa Keskin, ‘’Düzce’mizin sorunları ile yakından ilgi alakadar olan Sağlık Bakanı Sayın Dr. Fahrettin Koca’ya ve Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Dr. Muharrem Kasapoğlu’na ayrı ayrı teşekkürlerini ilettiler.
Son olarak, AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’i ziyaret etti.
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in daveti üzerine Afyonkarahisar’a giden, İl Başkanı Mustafa Keskin, İl Teşkilat Başkanı İbrahim Canpolat ve Çilimli  Belediye Başkanı Muhsin Yavuz, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek İle istişarelerde bulunarak hasbihal ettiler.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.