7 Mayıs 2024

Ak Parti Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplandı

Ak Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin aramıza Fitne Sokmak İsteyenler Mutlaka Olur. Birlik Ve Beraberliğimizi Sürdürdüğümüz Sürece, Biz Güçlü Ve Dirayetli Olduğumuz Sürece Hiç Kimse Ama Hiç Kimse Bizi Yıkamayacaktır. İnşallah Yerel Seçimlerde De Birlik Ve Beraberlik İçerisinde Diri Olacağız, İri Olacağız, Güçlü Olacağız Hep Birlikte Düzce Olacağız Dedi.

02 Ekim 2018 Salı 20:40
345 Okunma
Ak Parti Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplandı

AK Parti Eylül Ayı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Belediye Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Danışma meclisine AK Parti Düzce Milletvekilleri Fahri Çakır ve Ayşe Keşir, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, ilçe ve belde belediye başkanları, ilçe başkanları partililer ve teşkilat üyeleri katıldı.
AK Parti teşkilatları içerisine fitne tohumları ekmek isteyenler olduğunun altını çizen Keskin Aramıza fitne sokmak isteyenler mutlaka olur. Birlik ve beraberliğimizi sürdürdüğümüz sürece, biz güçlü ve dirayetli olduğumuz sürece hiç kimse ama hiç kimse bizi yıkamayacaktır. . İnşallah yerel seçimlerde de birlik ve beraberlik içerisinde diri olacağız, iri olacağız, güçlü olacağız hep birlikte Düzce olacağız.
Benim hepinizden bir istirhamım var. Bu partinin il başkanı olarak bunu her platformda söylüyorum, bu partinin il başkanı olma şerefini Sayın Cumhurbaşkanımız bize tebliğ ettiğinden bugüne kadar bu görevi gurur ve şerefle taşıyorum ve bu görev gerçekten şerefli ve gururlu bir görev. Bu teşkilatlarda hizmet etmek, sizlerin oturduğu yerlerde oturmak beraber olmak bizim için bir onurdur şereftir. Onun için şunu özellikle söylüyorum, arkadaşlarımızı ziyaret edelim onlarla hemhal olalım, onların gönüllerini alalım çünkü bizim özellikle gönüllere girmemiz gerekiyor. Elimizden geldiği kadar yapıyoruz, geziyoruz doğru ama yetişemiyoruz. Düzce 375 bin nüfuslu bir il, büyük bir iliz, güçlü bir iliz ama bunu daha da ileriye götürmek için biz mücadele vermeliyiz. Hiç kimseye bir bahane bulamayız. Biz insanlara gideceğiz konuşacağız, onların gönülleriniz alacağız, onlara dokunacağız, belki yetişemeyeceğiz ama bizim görevimiz şikâyet değil, bizim görevimiz işi çözmek, çözüm mekanizmasıyız.
Birlik ve beraberliğimizi sürdürdüğümüz sürece, biz güçlü ve dirayetli olduğumuz sürece hiç kimse ama hiç kimse bizi yıkamayacaktır. Sebebi de şudur biz özelliklede dönemimizde sayın milletvekillerimizle ve sayın bakanımız başta olma üzere bir şeye dikkat ettik. Herkes konuşsun biz iş yapalım dedik, biz işe odaklanalım dedik ve onlar konuştu biz iş yaptık ve başardık. İnşallah yerel seçimlerde de birlik ve beraberlik içerisinde diri olacağız, iri olacağız, güçlü olacağız hep birlikte Düzce olacağız. Yerel seçimlerde de tarihi bir oy ile bu başarıyı hep birlikte taçlandıracağız, inşallah hep birlikte olacağız ifadelerini kullandı.
İl Başkanı olduğu tarihten itibaren 4 seçim ve bir darbe girişimi geçirdiklerini söyleyen Keskin Değerli Yol arkadaşlarımız 24 Haziran seçimlerinden çıktık ve yeni bir sürece giriyoruz. Bu girdiğimiz süreçte gerçekten teşkilatlarımızın 16-17 yıldan bu yana gayretli çalışmalarını hep birlikte gördük ve hep birlikte içindeydik. Biz bizden önceki ağabeylerimizden, büyüklerimizden aldık ve 4 yıldan beride gerçekten üstün bir gayretle çalıştık. Kısa bir süre içerisinde 4 seçim 1 darbe girişimi vb. gibi olayları hep birlikte yaşadık. Ve bunların hepsini güçlü ve dirayetli bir teşkilat olduğumuzu göstererek hep birlikte beraberce atlattık dedi.
Teşkilat mensuplarından bir isteği olduğunu söyleyen Keskin İlçe başkanlarımızdan, belediye başkanlarımızdan, belde başkanlarımızdan ve teşkilatımızın tüm kademelerinden özellikle istediğim bir şey var. Biz biliyorsunuz il teşkilatı olarak milletvekillerimiz, merkez ilçe başkanımız, ilçe başkanlarımızın daha önce görev yapmış ağabeylerimizi, hanımefendileri, beyfendileri, kardeşlerimizi ziyaret ediyoruz. Bu dönem öyle bir dönemki insanların birbiriyle ilişkilerini belirli bir düzeyde kurması gerektiğini, onları kırmaması gerektiğini düşünüyoruz. Sayın Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğanın her zaman söylediği gibi biz hizmetkâr olmak için bu yola çıktık ve bu ekiple bunları başarmaya çalıştık. Elimizden geldiği kadar karınca kararınca Düzce de bir değişim yakalamaya çalıştık ve bunu başardığımıza inanıyorum. Dedi.
AK Parti Düzce Milletvekili Fahri Çakır ise yerel seçimlerde kapı kapı gezeceklerini söyleyerek 30 Mart seçimleri geliyor, yine kapıları vuracağız selamı vereceğiz. AK Parti girdiği bütün seçimlerden sizlerin sayesinde başarı ve zaferle çıktı. Bugünde öyle inşallah önümüzdeki seçimlerde öyle olacak. Hiç şüpheniz olmasın. Bizim bir davamız var, bizim bir derdimiz var. Oturmak sadece bir takım şeylerle geçinerek günü doldurmak değil, bu millete hizmetkâr olmaya geldik dedi.
AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, yeni dönemin Düzce için açılışlar dönemi olacağını söyledi. Keşir Bu dönem Düzce açısından açılışların dönemi olacak. Bunu buradan ifade edeyim. Birçoğunu biliyorsunuz ama ben bir kaçını duyurayım buradan. Otoban bağlantı yolu Ekim sonu Kasım başı açılışını gerçekleştireceğiz inşallah. Bir diğeri hayvan rehabilitasyon merkezi 14 dönüm kapalı arazi içinde Türkiye ye örnek olacak bir proje bu. Buranında açılışını gerçekleştireceğiz dedi.
Danışma Meclisine bir yılda yapılan yatırım ve projeleri anlatan Başkan Dursun Ay hazırlanan sinevizyon gösterisi eşliğinde şu ifadelere yer verdi: bugün burada bulunan herkese çok teşekkür ediyorum. Ben burada şunu da ifade etmek istiyorum son olarak; yaptığımız bu çalışmalar içinde halkımızın en fazla bizim tuvaletleri ücretsiz yapmamızdan memnun kaldıklarını gördük. Ayrıca şehrimizin belli noktalarına çeşmeler de yapıyoruz. En son biliyorsunuz İnönü Parkında ücret alınıyordu. Onu da kaldırdık. Çünkü bununla ilgili tepki aldık. Bu arada parkımızı işleten müstecirimize de teşekkür ediyorum. Kendisi ile görüştüğümde Başkanım sen bu şehirde böyle bir şey yaptın. Ben de feragat ediyorum ve ücret almıyorum dedi ve dolayısıyla böyle birlik beraberlik içinde olunca çok güzel şeyler oluyor. Hepinize çok teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
18. Dönem Milletin Emrinde Aydınlık Geleceğe konulu Siyaset Akademisinde başarılı dereceye giren katılımcılara sertifikaları takdim edildi. Düzce birincisi olan Hayrullah Semih Araştırıcıgile sertifikasını AK Parti İl başkanı Hikmet Keskin takdim ederken, ikinci olan Rahman Aydına Düzce Milletvekili Fahri Çakır, üçüncü olan İbrahim Öztürke Düzce belediye başkanı Dursun Ay, dördüncü olan Hakan Yasin Özdemire AK Parti Merkez ilçe başkanı Hakan Kuşçuoğlu ve beşinci olan Oğuz Tavlıya İl Genel Meclis Başkanı Ayfer Yüksel sertifikalarını takdim etti.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.