2 Mayıs 2024

AK Parti Düzce Kadın Kolları Başkent’e Çıkartma Yaptı

AK Parti'nin hazırlıklarını tamamladığı, vizyon belgesi niteliği taşıyan “Türkiye Yüzyılı”nın detayları, 28 Ekim Cuma günü Ankara Spor Salonu'nda, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kamuoyuyla paylaşılacak. Programa AK Parti Düzce Kadın Kolları da kalabalık bir topluluk ile katılıyor.

28 Ekim 2022 Cuma 12:30
170 Okunma
AK Parti Düzce Kadın Kolları Başkent’e Çıkartma Yaptı

AK Parti Düzce Kadın Kolları Başkent’e çıkartma yaptı 

100'üncü yaşına girmeye hazırlanan Türkiye Cumhuriyeti'ni kesintisiz 20 yıldır yöneten AK Parti, yeni yüzyılı şekillendirecek program, proje ve hedeflerle halkın karşısına çıkacak.

Geride bırakılan 20 yılda ülkede ulaşımdan sağlığa, ekonomiden bilim ve teknolojiye, sanayiden tarıma, çevreden turizme birçok alanda önemli adımlar atan AK Parti iktidarı, "Türkiye Yüzyılı" ile Cumhuriyet'in ikinci yüzyılına dair yeni vizyonunu ortaya koyacak.

AK Parti kurmayları, üzerinde aylardır çalışılan ve "ülkenin gelecek tasarımı" olarak niteledikleri "Türkiye Yüzyılı" lansmanının hazırlıklarını tamamladı. Vizyon belgesi niteliği taşıyan program, 28 Ekim Cuma günü Ankara Spor Salonu'nda vatandaşlarla paylaşılacak.

AK Parti’nin büyük şölenine Düzce İl Kadın Kolları da katılım sağladı. Sabahın erken saatlerinde yola çıkan kadınların heyecanı yüzlerine yansırken, “2002 ruhunun yaşandığı” izlenimlerini verdi. Kadınların inandıkları dava için adeta seferberlik ilan ettikleri görüldü.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.