29 Nisan 2024

AK PARTİ DÜZCE İL BAŞKANI ŞENGÜLOĞLU RAMAZAN BAYRAMI'NI KUTLADI

AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, Ramazan Bayramı mesajında birlik ve beraberliğin önemini vurguladı.

10 Nisan 2024 Çarşamba 16:15
77 Okunma
AK PARTİ DÜZCE İL BAŞKANI ŞENGÜLOĞLU RAMAZAN BAYRAMI'NI KUTLADI

Tüm İslam Aleminin ve Düzceli vatandaşların Ramazan Bayramını kutlayan Şengüloğlu ‘’ Ramazan Bayramı’nın gönüllerimize huzur, ülkemize ve milletimize esenlik, dünyamıza ve mazlum coğrafyalara huzur ve barış getirmesini diliyorum’’ dedi. 

AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı  mesajında, "Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan bir Ramazan ayını daha geride bırakarak küskünlerin barıştığı, ayrı düşenlerin kavuştuğu, safların sıklaştığı, umutların tazelendiği, yüreklerin heyecanla çarptığı bir bayrama daha ulaşmanın sevinci içerisindeyiz " ifadelerini kullandı.
 
Bayram coşkusuyla manevi bilincin yenilendiği, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının pekiştiğini vurgulayan Şengüloğlu, "Bayram sevincini gönlümüzün derinliklerine kadar hissetmeli ve o sevinci ailemize, yakın çevremize hatta bütün insanlığa yaymalıyız. Farklı coğrafyalardan, dillerden, ırklardan ve kültürlerden milyonlarca Müslüman bu kutlu günlerde aynı sevinç etrafında birleşmeli; ihtimam, sevgi ve şefkat bekleyenlere, insanı insana sığınak bilen bir irfanla umut olmalıdır" dedi.

"GÖZÜ DÖNMÜŞ CANİLERİ ALLAH'A HAVALE EDİYORUM
 Şengüloğlu mesajında  7 Ekim'den bu yana devam eden savaşta Filistin halkının yaşadığı soykırıma da dikkat çekti. Filistin’de yaşanan zulümden dolayı bayrama buruk girdiklerini belirten Şengüloğlu, "Tüm insanlığın kalbinde, tüm insanlığın vicdanında kanayan bir yara olan Filistin zulmünde, işgalci İsrail güçleri tarafından savaşta bile dokunulmaması gereken hastanelerin, okulların, kiliselerin, camilerin bilerek bombalandığı bir vahşet sahnesiyle karşı karşıyayız. Kadın, yaşlı, çocuk demeden yapılan soykırım vicdanımızı derinden yaralamaya, ciğerimizi yakmaya devam ediyor. Bu sebeple yüreğimizin bir tarafı buruk ve hüzünlü bir şekilde Ramazan Bayramına giriyoruz. Rabbim, zulüm altındaki Filistinli kardeşlerimizin yardımcısı olsun. 
Bu mübarek günlerde gözü dönmüş canileri yüce Allah'a havale ediyorum" dedi.

AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, mesajını şu sözlerle tamamladı: "Rabbimden mübarek Ramazan Bayramı’nın gönüllerimize huzur, ülkemize ve milletimize esenlik, dünyamıza ve mazlum coğrafyalara huzur ve barış getirmesini diliyor, Düzceli hemşehrilerimiz başta olmak üzere aziz milletimizin ve tüm islam aleminin Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyorum."

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.