27 Nisan 2024

AK Parti Adaylarını Tanıttı.

AK Partinin 9’u mevcut belediye başkanı olan toplam 10 başkan adayı 18 Temmuz Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen “Aday Tanıtım Toplantısın da kamuoyuna tanıtıldı.

20 Ocak 2019 Pazar 21:00
757 Okunma
AK Parti Adaylarını Tanıttı.

Partililerin salonu hınca hınç doldurduğu "Başkan Adayları Tanıtım Toplantısın da . Dr. Faruk Özlü Düzce için bir şans.." dedi:
Ak Parti Düzce Milletvekili Fahri Çakır ve Ayşe Keşir’de yaptıkları konuşmalarda Ak Parti iktidarının ülke genelinde ve Düzce özelinde yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdiler.
Milletvekili Çakır :”Her seçim önemli ama bu seçim daha önemli” diyerek Recep Tayyip Erdoğan’ın girdiği her seçimi birinci olarak çıktıklarını rakiplerin ikincilik hesabı yapmalarını istedi.
Milletvekili Keşir’de belediyeciliği kurucu Başkan Recep Tayyip Erdoğan’dan öğrendiklerini belirterek “Kalkınmanın da siyasetin de yerelden başladığına inanıyoruz” dedi:
Ak Parti’nin yeni atanan İl Başkanı Mustafa Keskin’de yaptığı konuşmada 2001 yılından bu yana AK Parti belediyeciliğinin ülkeye ve Düzce’ye kattığı değerlerden bahsetti.

Keskin, 31 Mart seçimlerinin “bir gönül belediyeciliği seçimi” olduğunu kaydederek “Güçlü belediye; sadece yol, kanalizasyon gibi hizmetleri veren belediye değildir. Güçlü belediyecilik; tüm sorunlarıyla ilgilenen, çehresini değiştiren belediyeciliktir” dedi:
Düzce Belediye Başkanı Dursun  Ay’da tüm sorunları ve yarım kalan işleri tamamladıklarını belirterek “Belediyeyi 31 Mart’ın sonunda sayın bakanımıza teslim edeceğimize inanıyorum, kendisini kutluyorum” dedi.
65. Hükümetin Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı, Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü’de “erdemli siyaset” yaptıklarını belirterek :”Büyük resme bakın, son 20 yılda Türkiye’de yapılan reformlara bakın. Çok şey yapıldı ama yapılacak daha çok şey var” dedi. Özlü konuşmasını Nazım Hikmet’in “Davet” şirindeki dizeleriyle tamamladı: “…Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür. ve bir orman gibi kardeşçesin ne,  bu hasret bizim.

Yapılan konuşmaların  ardından Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, Düzce merkez başta olmak üzere ilçe ve belde belediye başkan adaylarını kürsüye davet ederek tanıttı. Dr. Faruk Özlü’nün  Düzce Belediye Başkan Adayı ilan edilmesinin ardından Düzce ilçelerinde ve beldelerinde Ak Parti’nin şu belediye başkan adaylarıyla seçime gireceği duyuruldu: Akçakoca: Cüneyt Yemenici, Cumayeri: Recep Tuna, Çilimli: Muhsin Yavuz, Gölyaka: Yakup Demircan, Gümüşova: Ahmet Azap, Kaynaşlı: Erol Bayraktar, Yığılca: Muzaffer Yiğit. Beyköy Beldesi: Osman Kılıç, Boğaziçi Beldesi: İbrahim Ercan.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.