6 Mayıs 2024

Ak Kadınlardan Vefa Yemeği

Ak Parti Düzce İl Kadın Kolları, Ak Partinin Kuruluşundan Bu Yana Partide Görev Yapan Tüm Kadın Teşkilatlarına Düzce Belediyesi Erguvan Tesislerinde Vefa Yemeği Verdi.

31 Mayıs 2018 Perşembe 10:45
339 Okunma
Ak Kadınlardan Vefa Yemeği

AK Parti Düzce Kadın Kolları Başkanı Güler Güneş, vefa iftarı ile partideki tüm kadınları yemekte bir araya getirdi. Erguvan tesislerindeki iftar yemeğine AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin de katıldı.
İftar yemeği öncesinde davetlileri kapıda karşılayan AK Parti Düzce Kadın Kolları Başkanı Güler Güneş, iftar sonrası yaptığı açıklamada, Bu coğrafyanın umut ışığı, adalet medeniyetinin son sancağı olan Türkiyenin, yeniden insanlığa seslenişinin, şahlanışının yolu 24 Haziran seçimleridir.

Bizler bu yolda çağın Nene Hatunları, Şerife Bacıları olarak güçlü meclis, güçlü hükümet ve Güçlü Türkiye yolunda ilerleyen neferler olmaya devam edeceğiz.Türkiyemizin kaderi ile partimizin kaderi birdir. Dünyanın dört bir yanında akan mazlum kanlarının umutlarını bağladıkları, tek ülke Türkiye nin tek lideri Recep Tayyip Erdoğan ve bu davaya gönül vermiş bizleriz. Bu bilinç ve kararlıkla 24 Haziran seçimlerine durmadan, yorulmadan çalışarak, ülkemizin şahlanışına ortak olmalıyız ifadelerinde bulundu.

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin ise AK Kadınların özellikle son 3 seçimde çok başarılı çalışmalara imza attığını belirterek, Bizlerin giremediği yerlere sizler girdiniz. Ev ziyaretleriyle, kamelya ziyaretleriyle kadınlarımıza dokundunuz ve onları da AK Davamıza dahil ettiniz. Sizlerden Allah razı olsun. Bundan sonraki süreçte de kısa süre içinde 24 Haziran seçimlerine hazırlanacağız ve Reisimizin yanında olduğumuzu tüm Düzce olarak göstereceğiz diye konuştu.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.