7 Mayıs 2024

Ak Kadınlardan Ankara Çıkarması

Düzce Ak Parti İl Kadın Kolları 10 Otobüs 300 Düzceli Kadınla Ankaraya Gitti.Ak Parti Kadın Kolları 5.Genel Merkez Kongresi İçin Düzceden Yola Çıkan 300 Kişilik Grup Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın Katılımıyla Gerçekleşen Kongreye Katıldı.

06 Ağustos 2018 Pazartesi 14:02
447 Okunma
Ak Kadınlardan Ankara Çıkarması

Düzceli hanımların büyük teveccüh gösterdiği Ankara ziyaretinde kongre sonrası Hacı Bektaşi Veli Türbesi,Millet Camisi gibi mekanlara ziyaretler düzenlendi.
AK Parti Düzce İl Kadın Kolları Başkanı Güler Güneş Kadınlarımızın her daim Vatanın huzur ve selameti, çocuklarımızın güzel geleceği için çabası gözardı dilemeyecek bir gerçek.
Bizler Düzcemizde kadınlarımızla çok güzel çalışmalara imza attık,böyle ziyaretlerle onları mutlu edebiliyorsak ne mutlu bize;Kadın Kollarımız aralıksız çalışmaya devam edecektirşeklinde konuştu.Ankara yolculuğu sonrası katılımcılar memnuniyetlerini ifade ettiler.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.