19 Mayıs 2024

ADLİYE SARAYINDA YENİLEME ÇALIŞMALARI SONA ERDİ

Kentte 5,9 büyüklüğündeki deprem nedeniyle dış cephesinde hasar oluşan ve kısa bir sürede tadilat yapılan adliye binasındaki yenileme çalışmaları kapsamında, a dliyenin giriş bölümü, ön büro ve müracaat bölümü de genişletildi.

22 Haziran 2023 Perşembe 21:15
210 Okunma
ADLİYE SARAYINDA YENİLEME ÇALIŞMALARI SONA ERDİ

Düzce Cumhuriyet Başsavcısı Yasin Emre, AA muhabirine, geçen yıl 23 Kasım'da meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki depremde binanın sadece dış cephesinin bir bölümünün zarar gördüğünü, ana binada yapılan incelemelerde bir hasara rastlanamadığını anımsattı.

Adalet Bakanlığının talimatı doğrultusunda gönderilen ekiplerce projelendirme yapılarak onarım çalışması yapıldığını aktaran Emre, "Oldukça sağlam bir yapının dış cephesindeki hasar giderilmekle beraber yeni projelendirmeyle daha kullanışlı bir hale getirildi. 

Emeği geçen mülki amir ve Bakanlık yetkililerimize teşekkür ediyoruz." dedi. 

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.