19 Mayıs 2024

82 MEZUNLARI 7.GELENEKSEL OTLARI BEREKET FESTİVALİ KORTEJ YÜRÜYÜŞÜNE KATILDI

7.Geleneksel Düzce Otları Bereket Festivali Kortej Yürüyüşü Mehteran Bölüğünün içra ettiği eserler eşliğinde Belediye önünden başlayıp Anıtpark'a kadar devam etti.

06 Temmuz 2023 Perşembe 22:15
152 Okunma
82 MEZUNLARI 7.GELENEKSEL OTLARI BEREKET FESTİVALİ KORTEJ YÜRÜYÜŞÜNE KATILDI

7.Geleneksel Düzce Otları Bereket Festivali Kortej yürüyüşü sonunda Anıtparkta Roman Halk Oyunları Kırım Türkleri ekibinin gösterisi katılımcılar tarafından ilgiyle izlenip beyeni alırken,telefonlarına aldıkları kayıtlarla ölümsüzleştirdiler.
Düzce İmamhatip Lisesi 82'mezunlarından Ali Can, Abdullah Çelebi, İbrahim Bilgin, Bayram Ali Kuilay, Ekrem yazar,İbrahim Keleş,Mehmet Sakalısarı ve Harun Kuşçu 7. Geleneksel Düzce Otları Bereket Festivali Kortej Yürüyüşü'ne katıldılar.
Düzce'de her yıl yapılan ve bu yıl 7-8-9 Temmuz tarihlerinde 7.si düzenlecek olan Ot Festivali'nin stant başvuranlardan Başkan Dr. Faruk Özlü'nün talimatıyla geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da stant ücreti alınmıyor. 

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.