12 Mayıs 2024

4 KÖY BELEDİYE YE KATILDI

4 köyün Belediye ye katılmasıyla belediyenin hizmet alanı genişledi

26 Aralık 2023 Salı 19:15
160 Okunma
 4 KÖY BELEDİYE YE KATILDI

Düzce Belediye Meclisi Aralık ayı toplantılarının tamamlanmasının ardından olağanüstü toplantıda bir araya geldi. Başkanvekili Hüdaver Gösterişli başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda görüşülen 3 gündem maddesi meclis üyelerinin oyları ile karara bağlandı.
Düzce Belediyesi Meclisi Aralık ayı 4 birleşimi olağanüstü toplantı şeklinde 3 gündem maddesin görüşülmesi ile gerçekleştirildi. Meclisin tarafından kabul edildi.Meclis, Aralık ayı toplantılarının tamamlanmasının ardından gerçekleştirilen ikinci olağanüstü toplantıda başkanvekili Hüdaver Gösterişli başkanlığında bir araya gelirken, ilk olarak bir önceki meclis toplantısının tutanak özeti oylandı.

Tutanak özetinin oy birliği ile kabul edilmesinin ardından geçilen gündem maddelerinde ilk olarak, ek ödenek konulması talebi meclis üyeleri ile paylaşıldı. Yapılan oylamada madde kabul edilirken, ikinci gündem maddesinde Çerkeztaşköprü ve Kadıoğlu mahalleleri sınırları içinde kalan alana yönelik kamu yararı kararı maddesi görüşülerek karara bağlandı.
Olağanüstü toplantın son gündem maddesinde ise Akyazı, Kirazlı, Otluoğlu ve Taşköprü Köylerinin belediye sınırları içerisine katılması meclis
üyelerinin oylamasının ardından kabul edildi. Meclisin bir sonraki toplantısı 02.01.2024 Salı günü saat 18.00’da yapılacak.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.