9 Mayıs 2024

23 NİSAN YÜZME ŞENLİĞİ YAPILDI

Düzce Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü’nün üçüncüsünü düzenlediği “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Yüzme Şenliği” 70 sporcunun katılımıyla Bahçeşehir Spor Salonu Yüzme havuzunda gerçekleştirildi.

27 Nisan 2024 Cumartesi 16:00
36 Okunma
  23 NİSAN YÜZME ŞENLİĞİ YAPILDI

Düzce Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen 23 Nisan Yüzme Şenliklerinin 3’üncüsü düzenlendi.

7-12 yaş arası yüzme bilen çocuklar arasında yapılan ve Bahçeşehir Spor Salonunun ev sahipliğinde gerçekleştirilen şenliklerde 70 sporcunun yanı sıra yüzme yarışında kendi kategorilerinde 5 özel çocuk sporcu da mücadele etti. 

Düzce Belediyesi Spor Akademisi başta olmak üzere, Doğa Su Sporları Kulübü, Ayyıldız Spor Kulübü, Düzce Yıldızlar Spor Kulübü, Düzce Gençlik Spor Kulübü, Yamaç Spor Kulübü üyesi sporcuların kıyasıya mücadelesine sahne olan yüzme yarışması, izleyenlerin heyecanlı ve keyifli zaman geçirmesini sağladı.

Toplam 16 kategoride gerçekleştirilen yarışmalarda birinciliği elde eden yarışmacılara Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Günden tarafın dan 1.000 TL’lik hediye çeki verilmesinin yanı sıra, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından yüzmeyi teşvik amacıyla yarışmaya  katılan tüm sporculara madalya verildi.  Şenlik, madalya töreninin ardından fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.