21 Mayıs 2024

23 Nisan Çocuklarımız İçin Önemli Bir Gün

Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Sert ,yönetim Kurulu Üyeleri ,üniak Ve Lise Teşkilatları İle Birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramında Çocuklar İle Birlikte Doyasıya Eğlendiler.

23 Nisan 2018 Pazartesi 22:14
406 Okunma
23 Nisan Çocuklarımız İçin Önemli Bir Gün

AK Parti Gençlik Kolları zabıta noktasının orda çocuklara armağan edilen bu bayramda onları eğlendirmek ve sevindirmek için etkinlik düzenledi. Etkinlikte kitap boyamaları, yüz boyamaları, palyaço gösterileri , doyasıya eğlenen çocuklara balon ve pamuk şekeri dağıtıldı.
AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Sert dünyada tüm çocuklara armağan edilen bu bayramda çocukları düşünerek hazırladıkları etkinlik hakkında şöyle konuştu:

23 Nisan çocuklarımız için önemli bir gün. Kurucu Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürkün dünya çocuklarına ve Türkiyedeki çocuklarına armağan ettiği dünyada çocuklar için olan tek bayram. Bizde Düzce Gençlik Kolları olarak Düzce gençliğine bugünü daha özel hissettirebilmek için ne yapabiliriz diye düşündük ve bu etkinliği düzenledik. Etkinliğimizde yüz boyama programı, pamuk şeker dağıtımı, balon dağıtımı, boyama etkinliklerini isterlerse burada masada kendileri yapabiliyorlar. Palyaçolarımız mevcut. Bu tip etkinliklerle Düzce gençliğinin, Düzce çocuklarının 23 Nisanı daha özel hissetmesini ve kendileri için eğlenceli olması için düzenledik. dedi.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.