16 Nisan 2024

2019-2020 Eğitim-Öğretim Dönemi "Tamam"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'deki koronavirüs salgını nedeniyle 2019-2020 eğitim-öğretim yılını sona erdirme kararı aldıklarını açıkladı.

19 Mayıs 2020 Salı 12:15
334 Okunma
2019-2020 Eğitim-Öğretim Dönemi

CumhurbaşkanlığıKabineToplantısı sonrasında açıklama yapan Cumhurbaşkanı ErdoğanTürkiye'deki koronavirüs salgınıyla ilgili alınan yeni kararları açıkladı.

"Yeni Eğitim - Öğretim Yılı Eylül Ayında Başlayacak"

Erdoğan'ın öğrencilerin merakla beklediği bir haberi de paylaştı ve şunları söyledi: "Milli Eğitim Bakanlığımıza bağlı eğitim öğretim yılını sona erdirmeyi kararlaştırdık. Yeni eğitim öğretim yılı önümüzdekiEylülayında başlayacaktır.

"Kreşler 15 Hazıran'da Faaliyette Geçecek"

Üniversitelerle ilgili duyuruyu Yüksek Öğretim Kurumumuz daha önce yapmıştır. Kreşler ve bakımevleri 15 Haziran'da faaliyete geçecektir.

"Statlarımızda İstiklal Marşı Yayını Yapılıcaktır"

Milletimizin, gençlerimizin 19 Mayıs Gençlik veSporBayramı'nı tebrik ediyorum. Bundan 101 yıl önce 19 Mayıs günü Samsun'a ayak basarak ilk adımı atan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm askerlerimizi tazimle yadediyorum. Bugün Kars Kağızman'da bir askerimiz şehit oldu. Şehidimize Allah'tan rahmet ailesine başsağlığı diliyorum. Yarın saat 19.19'da tüm statlarımız aydınlatılarak İstiklal Marşı yayını yapılacaktır. Milletimizi evlerinin pencerelerinden İstiklal Marşı'nı okumaya davet ediyoruz.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.