28 Mart 2024

20 İTFAİYE ERİ ALINACAK

Düzce Belediyesi İtfaiye teşkilatını güçlendirmek amacıyla 657’ye tabi çalışmak üzere 20 itfaiye eri alımına ilişkin ilana çıktı.

11 Eylül 2020 Cuma 22:15
425 Okunma
20 İTFAİYE ERİ ALINACAK

Düzce Belediyesi 657’te tabi şekilde çalışmak üzere bünyesine 20 adet itfaiye eri katacak. Düzce Belediyesi Resmi WEB sitesi duzce.bel.tr duyurular sekmesinde yayınlanan ilanda personel alım şartları detaylı şekilde anlatıldı. KPSS P93 türünden en az 60 puan alan, Ortaöğretim kurumlarının İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği Alanı ve dallarının birinden mezun en az B sınıfı sürücü belgesi sahibi, önlisans İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği, İtfaiyecilik ve Sivil Savunma, Sivil Savunma ve İtfaiyecilik programlarından birinden mezun en az C sınıfı sürücü belgesi sahibi ve diğer şartları taşıyan adaylar başvurabilecek.
Vatandaşlar personel alımına ilişkin başvuru süreci ve detaylı şartlara https://duzce.bel.tr/8481-duzce-belediye-baskanligina-itfaiye-eri-alim-ilani linkinden ulaşabilir.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.