9 Ağustos 2025

160 ÇOCUĞUN SÜNNET OPERASYONU YAPILDI

Düzce Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Toplu Sünnet Şöleni’nin ilk adımı olan sünnet operasyonları yapıldı.

26 Temmuz 2023 Çarşamba 12:30
158 Okunma
160 ÇOCUĞUN SÜNNET OPERASYONU YAPILDI

160 çocuk ve ailesinin katıldığı organizasyonda hazırlanan steril ortamda uzman doktorlar çocukların sünnetini gerçekleştirdi.
Düzce Belediyesi Toplu Sünnet Şöleni’nin ilk aşaması sünnet operasyonları yapıldı. Hazırlanan steril ortamda daha önce Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne kayıt yaptıran aileler çocuklarını sünnet ettirdi.

Uzmanların gerçekleştirdiği sünnet operasyonlarında 160 çocuk ailesi ile birlikte erkekliğe ilk adımlarını attı. Sünnet operasyonlarının tamamlanması ile 11 Ağustors’ta Erguvan Sosyal Tesisleri’nde düzenlenmesi planlanan eğlence için de hazırlıklar başladı. Eğlence kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlenerek konuklara ikramlar verilecek. Ücretsiz sünnet eğlencesine tüm Düzceliler katılabilecek.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan

TÜM YAZARLAR

  1. Mehmet Sönmezoğlu
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.