17 Mayıs 2024

16 Nisanda Türkiye Kazandı

Ak Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, 16 Nisan 2017 Tarihinde Yapılan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne Geçiş Referandumunun Sene-i Devriyesinde Teşekkür Mesajı Yayınladı.

18 Nisan 2018 Çarşamba 17:41
413 Okunma
16 Nisanda Türkiye Kazandı

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Tam 1 sene önce yaptığımız bu referandum ile Türkiye kazanmıştır. Vesayet sisteminin tamamen bertaraf olduğu bu referandum ile güçlü hükümet, huzurun ve güvenliğin teminatı olmuş, gençlerimize daha yaşanabilir ve güzel bir gelecek için de zemin hazırlamıştır. Yasama, yürütme ve yargının tamamen birbirinden bağımsız hale geldiği bu sistem tarafsızlığın da timsali olmuştur. Karar alma sürecinin hızlandığı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile ekonomik büyümenin, refahın ve kalkınmanın da bel kemiği olacaktır.
16 Nisan 2017 tarihinde milletimiz; Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile yeniden dirilişe, demokrasiye, milli iradeye, kalkınmaya, ekonomik büyümeye, bürokrasinin azalmasına, vesayetin ortadan kaldırılmasına, kuvvetler ayrılığına, gençlerimizin geleceğine ve büyük Türkiyeye Evet demiştir.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi referandumunun kazananı ülkemizde yaşayan herkes olmuştur. Bundan sonraki süreçte de büyük bir sorumluluk duygusu altında ülkemizin geleceği için çalışmaya devam edeceğiz.
Referandum süreci boyunca yorulmadan ve bıkmadan bize gönül veren ve sandıkta teveccüh gösteren tüm Düzceli hemşehrilerimize öncelikle en içten şükranlarımı sunarım. Geçtiğimiz sene yaptığımız 16 Nisan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi kampanyası sürecinde üstün gayret ve çaba gösteren başta tüm yönetim kurulu üyelerimize, Gençlik ve Kadın Kollarımıza, Bakanımız Sayın Dr. Faruk Özlüye, Milletvekillerimiz Fevai Arslan ve Ayşe Keşire, Belediye Başkanlarımıza da teşekkürlerimi bir borç bilirim ifadelerinde bulundu.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.