7 Mayıs 2024

15 Dakikada Kendilerini Tanıttılar

Başkan Aday Adayları Konuştu

17 Kasım 2018 Cumartesi 22:16
383 Okunma
15 Dakikada Kendilerini Tanıttılar

Ak Parti Düzce Belediye Başkan aday Adayları parti il teşkilatının düzenlediği organizasyonda partililere kendilerini tanıttılar. Dokuz Aday Adayı kendilerine ayrılan süre zarfında hedef ve ilkelerini sıraladılar.

2019 yılının mart ayında yapılacak yerel seçimler için aday belirleme süreci devam ederken, AK Partide dün gece saat 00.00 itibariyle son başvurular alındı. AK Partinin Düzce merkez, ilçe ve belde belediyelerine talip toplamda 40 aday adayı başvurusunda bulundu.


Düzce merkez için 9, Akçakoca için 1, Kaynaşlı için 8, Cumayeri için 6, Gölyaka için 5, Gümüşova için 1, Çilimli için 3, Yığılca için 3, Boğaziçi için 2 ve Beyköy için 2 aday adayı, adaylık ipini göğüslemek için hazır bekliyor.Ak Parti Düzce belediye Başkan Aday Adayları parti il teşkilatının düzenlemediği bir organizasyonda bir araya gelerek kendilerine ayrılan süre zarfında ilke ve hedeflerini sıraladılar.

Ak Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskinin sunumuyla kürsüye gelen aday adayları kendilerini tanıttıktan sonra düşünce ve kanaatlerini dile getirdiler. Program sonrası 9 Aday adayı topluca fotoğraf vererek birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

Ak Parti Düzce Belediye Başkan Aday adayı için müracaat eden 9 aday adayı şu isimlerden oluşuyor: Yusuf Ercan, Murat Caymaz, Orhan Aydın, Aziz Aksoy, Osman Çakır, Salih Pak, Talip Çabukoğlu, Faruk Çakmak, İdris çalışkan.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.