25 Nisan 2024

14 İl İçin Uyarı! Kar Geliyor! İşte O İller!

Meteoroloji'den kar yağışı ve kuvvetli sağanak uyarısı geldi. Peki önümüzdeki günlerde hangi illerde kar ve yağmur var? İşte son dakika hava durumu açıklamaları...

24 Kasım 2022 Perşembe 11:30
140 Okunma
14 İl İçin Uyarı! Kar Geliyor! İşte O İller!

Meteoroloji'den son dakika hava durumu açıklaması geldi. Kuvvetli yağış ve kar geliyor. Batı Karadeniz Bölgesi'nde de kar yağışı bekleniyor. 
Meteoroloji ve Prof. Dr. Orhan Şen'den peş peşe uyarı yapıldı. Yarın için sarı ve turuncu alarm verildi. İşte son dakika hava durumu açıklamaları...  
Marmara'nın doğusu, İç Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları ile Muğla, Mersin, Osmaniye, Hatay, Diyarbakır, Bingöl, Mardin, Şırnak çevreleri ve Adana'nın doğu ilçelerinin, gece saatlerinden sonra Edirne, Çanakkale ve İzmir çevreleri ile Balıkesir'in batı kesimlerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Yağışların; Antalya'nın doğusu çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Sıcaklıklarda önemli bir değişiklik olmayacağı ve yurt genelinde mevsim normalleri üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.