6 Mayıs 2024

100 Noktaya Giysi Kunbarası Konuldu.

Düzce Belediyesi tarafından, giyim eşyalarının geri kazanımı için şehir merkezinin çeşitli noktalarına giysi ve ayakkabı kumbaraları konuldu.

18 Kasım 2018 Pazar 10:36
461 Okunma
100 Noktaya Giysi Kunbarası Konuldu.

Düzce Belediyesi geri dönüşüme yepyeni bir boyut kazandırıyor. Çeşitli atıklarının geri dönüşümünü teşvik amacıyla yapılan çalışmalar kapsamında kullanılmayan giysiler için de kumbaralar oluşturuldu. Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü iş birliği ile uygulanacak proje ile şehir merkezi ve çevresinde 100 farklı noktaya kumbara yerleştirildi. Belli aralıklarla kontrol edilecek kumbaralardan çıkan giysi ve ayakkabılar Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne teslim edilecek.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.