10 Mayıs 2024

10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ KUTLU OLSUN

CHP. İl Başkanı Özcan Dağıstanlı 10 Ocak Gazeteciler Günü için mesaj yayınladı

10 Ocak 2024 Çarşamba 14:30
97 Okunma
10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ KUTLU OLSUN

Teknoloji ile bilginin çok hızlı geliştiği günümüz dünyasında, bilgiye ulaşmak artık çok kolay. 
Tam da bu noktada toplumun doğru bilgiye ulaşması açısından gazetecilerimize çok büyük görevler düşmektedir.
Gazeteciler, gördüklerini ve yaşanan olayları gazetecilik mesleğinin gerektirdiği etik ve ahlaki kurallar doğrultusunda koşulsuz, şartsız, doğru ve tarafsız bir şekilde kamuoyuna aktarmalı ve toplumun haber alma hakkını sağlamalıdır. 
Bu bilinçle zorlu çalışma koşullarına rağmen mesleğini büyük özveri ve fedakarlıkla icra eden gazetecilerimiz de, şüphesiz en büyük takdiri hak etmektedirler.
Bu vesileyle öncelikle bu zorlu ve onurlu mesleğe ömrünü adamış; Ulusal basında Hasan Fehmi bey, Hasan Tahsin, Uğur Mumcu, Abdi İpekçi, Çetin Emeç, Metin Göktepe, Ahmet Taner Kışlalı, Yerel basında ise Bedrettin Maradit, Ali Beşer, İhsan Çetin, Mehmet Gıdıman, Ruhiye Üner ve isimlerini tek tek sayamadığımız pek çokları gibi bugün artık aramızda olmayan değerli basın emekçilerimizi saygıyla ve rahmetle anıyor, 
Kamuoyunu aydınlatmak için büyük özveri ve fedakarlıklarla görev yapan bütün değerli basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü en içten dileklerimizle kutluyoruz.
Özcan Dağıstanlı 
CHP Düzce İl Başkanı  

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.